
Letselschade advocaat of jurist in Zwolle
Een letselschade advocaat of letselschade specialist helpt jou bij de afhandeling van jouw letselschade. Wij werken alleen met ervaren collega’s die hun sporen in het letselschadevak al ruim verdiend hebben. In Zwolle helpt onze letselschadejurist mr. Steward Reiziger jou met het verhalen van jouw letselschade op de tegenpartij. Hij is een van onze persoonlijke belangenbehartigers die gedurende de hele zaak betrokken blijft bij jou als slachtoffer. We houden je steeds actief op de hoogte van de vorderingen!
Letselschade advocaat of jurist in Zwolle
Een letselschade advocaat of letselschade specialist helpt jou bij de afhandeling van jouw letselschade. Wij werken alleen met ervaren collega’s die hun sporen in het letselschadevak al ruim verdiend hebben. In Zwolle helpt onze letselschadejurist mr. Steward Reiziger jou met het verhalen van jouw letselschade op de tegenpartij. Hij is een van onze persoonlijke belangenbehartigers die gedurende de hele zaak betrokken blijft bij jou als slachtoffer. We houden je steeds actief op de hoogte van de vorderingen!


Mr. Steward Reiziger: Letselschadejurist
Na zijn studie Rechten in Amsterdam heeft mr. Reiziger verder gestudeerd en in 2004 werd hij beëdigd als advocaat. Hij heeft daarna meer dan 12 jaar ervaring opgedaan met diverse uiteenlopende letselschadezaken. Inmiddels heeft hij hierdoor ruime expertise in het juist afhandelen van dossiers en omgaan met lastige tegenpartijen. Mr. Reiziger wil er graag alles aan doen om jouw financiële situatie van voor het ongeluk te herstellen en slachtoffers weer een menswaardig leven te geven. Deze letselschadejurist is gevestigd in Zwolle en werkt voor de hele regio Flevoland en Overijssel. Lees meer over Mr. Reiziger.
Letselschade in Zwolle
Je kunt door de meest uiteenlopende ongevallen in Zwolle en omgeving letsel oplopen:
- Aanrijding met whiplash tot gevolg
- Val van een paard
- Letsel bij sporten
- Eenzijdig ongeval
- Ongeluk op het werk of onderweg naar een klant
Is de tegenpartij aansprakelijk voor jouw letsel? Of was jij bij het ongeval de zwakkere verkeersdeelnemer? Dan heb je recht op een schadevergoeding. Hierbij hoort ook smartengeld, dat jouw psychisch en emotioneel leed (verloren levensvreugde) moet compenseren.

Claim je schade online!
Wil je op een makkelijke manier jouw letselschade melden, dat kan eenvoudig online. Voor direct contact, stuur ons een Whatsapp-bericht. We bellen je zo snel mogelijk terug. We zorgen dat er direct een letselschade advocaat of specialist uit Zwolle voor je aan de slag gaat. Zodat jij zo snel mogelijk je financiële voorschot krijgt en uiteindelijk jouw maximale schadevergoeding kunt innen.
Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Hoeveel schadevergoeding krijg ik?
Wat de hoogte is van je schadevergoeding, is per situatie verschillend. Dit hangt af van diverse factoren:
- Leeftijd ten tijde van het ongeval
- Duur van je herstel
- Ernst van het letsel
- Duur van ziekenhuisverblijf
- Omstandigheden van het ongeluk
- Hoogte van het smartengeld
Om de hoogte van je schadevergoeding te berekenen, zetten we alle schadeposten samen met jou of je vertegenwoordiger op een rij. Dankzij onze jarenlange ervaring zien we hierbij geen enkel detail over het hoofd. Om als letselschade advocaat of letselschade jurist een realistisch schadebedrag te bepalen inclusief het smartengeld, analyseren we ook rechtzaken vanuit het verleden uit de ANWB-smartengeldgids. Hierin staan zaken en het bijbehorende uitgekeerde schadebedrag.
Letselschade in Zwolle: hoeveel schadevergoeding kregen anderen?
Je denkt vast: maar waar moet ik dan ongeveer aan denken? We geven je een aantal voorbeelden van uiteenlopende letselschadezaken die zijn voorgekomen bij de Rechtbank in Zwolle. Hierbij staat ook het uitgekeerde bedrag waarbij de letselschade advocaat heeft geholpen om dit te verkrijgen. Deze zaken zijn afkomstig uit de ANWB Smartengeldgids editie 2018. Het zijn slechts voorbeelden, dit is afhankelijk van jouw situatie.


Littekens na verwijderen tattoos, 14/02/2007
Schadevergoeding € 2.964
Na het verwijderen van tatoeages op haar linkerbovenarm en linkerbeen, zijn de wonden van het slachtoffer gaan zweren en heeft zij vooral op haar been grove littekens overgehouden. Deze zijn met plastische chirurgie waarschijnlijk ook niet meer te verwijderen. Het bedrijf dat de verwijdering uitvoerde, had in haar advertentie 100% succes gegarandeerd, zonder littekens. De rechtbank houdt bij de hoogte van het smartengeld rekening met de plaats van de littekens (grotendeels onder haar kleren) en het feit dat deze in de plaats zijn gekomen van ook als hinderlijk ondervonden tatoeages. Bovendien is niet gebleken dat de littekens de vrouw hinderen in haar dagelijks functioneren.
Onze aanpak

Ontvang een gratis indicatie

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

Voorschot van de schadeclaim bepalen

Indienen definitieve claim + nazorg
Veelgestelde vragen
Je hebt recht op een schadevergoeding voor alle schade die je hebt geleden als gevolg van een ongeval. De schade kan zowel materieel als immaterieel zijn.
Bij materiële schade moet je denken aan schade dat in geld uitgedrukt kan worden, zoals:
- kosten voor huishoudelijk hulp
- medische kosten
- verlies aan verdienvermogen
- kosten voor het aanpassen van de woning.
Bij immateriële schade moet je denken aan schade dat niet uitgedrukt kan worden in geld, daarbij kan je denken aan:
- Verminderde levensvreugde
- Verdriet
- Pijn
Immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Het smartengeld is een onderdeel van je totale schadevergoeding bij letselschade. De juristen van Letselschade.nl zorgen ervoor dat alle schadecomponenten worden meegenomen bij het berekenen van de letselschadevergoeding zodat je krijgt waar je recht op hebt als je letselschade hebt opgelopen.
In de meeste gevallen is het direct duidelijk welke partij de verkeersregels heeft overtreden. Maar het kan ook zijn dat beide partijen een verkeersfout hebben begaan, waardoor beide partijen aansprakelijk zijn voor de ontstane letselschade. We spreken dan van een gedeelde aansprakelijkheid.
Ook bij een gedeelde aansprakelijkheid heb je recht op een schadevergoeding, maar dan wordt slechts een gedeelte van je schade vergoed. Bij het berekenen van de hoogte van je schadevergoeding wordt gekeken naar de ernst van de gemaakte verkeersovertreding en de aard en ernst van het letsel. Naar aanleiding daarvan wordt een schuldverdeling opgemaakt. Het kan zijn dat elke partij voor de helft aansprakelijk is, maar het kan ook zijn dat een van de partijen voor 75% aansprakelijk is en de andere partij voor 25%. Dit is geheel afhankelijk van de omstandigheden van het geval.
Hoe lang een letselschadezaak duurt is afhankelijk van de omstandigheden. Hoe complexer een zaak is, hoe langer een letselschadezaak duurt. Wanneer een letselschadeslachtoffer ernstig letsel heeft opgelopen en een lang behandeltraject moet ondergaan, dan zal een letselschadezaak logischerwijs ook langer duren dan een zaak waarbij het letsel bestaat uit een aantal schaafwonden en kneuzingen.
Hoe lang een letselschadezaak duurt is verder ook afhankelijk van de vraag of de aansprakelijkheid wordt erkend, hoe snel de partijen over en weer op elkaar reageren en of een regeling wordt bereikt waar het slachtoffer tevreden mee is. Onze letselschadejuristen zorgen voor een voortvarende start van de letselschadezaak, neem vrijblijvend contact op.
Als een vriend(in) of familielid letsel heeft opgelopen en nog in het ziekenhuis ligt, dan adviseren wij om zo spoedig mogelijk contact met de juristen van Letselschade.nl op te nemen. Wij beoordelen of er op juridisch vlak sprake is van een zaak. De kosten lopen na een verkeersongeval namelijk flink op.
Wellicht loopt de naaste inkomsten mis, omdat hij of zij niet kan werken. Mocht het een kansrijke zaak zijn, dan zal de belangenbehartiger ook direct een voorschot aanvragen bij de aansprakelijke wederpartij om de eerste gemaakte kosten te dekken. Je belangenbehartiger neemt de rompslomp uit handen, zodat vriend, vriendin en/of familielid zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel.
Op grond van de wet zijn er twee soorten schade, namelijk vermogensschade en ander nadeel. Bij vermogensschade moet je denken aan schade dat concreet berekend kan worden, zoals het verlies aan verdienvermogen en de medische kosten die je maakt na een ongeval. Met ander nadeel wordt de immateriële schade bedoeld. Dit wordt ook wel smartengeld genoemd. De belangenbehartigers van Letselschade.nl kunnen hierover meer vertellen, neem vrijblijvend contact met hen op.
Meer veelgestelde vragen