✔ Kosteloos juridische hulp                         ✔ Rechtvaardige schadevergoeding               ✔ Altijd in de buurt

Rechtshulp bij letselschade

In een letselschadezaak is het belangrijk om rechtshulp te hebben. Een letselschadezaak is vaak erg ingewikkeld en gaat meestal via een lang traject. U, als slachtoffer, bent ongevraagd en niet voorbereid verwikkeld geraakt in een letselschadezaak. Daardoor heeft u te maken met onbekende regels en instanties. De tegenpartij, wat meestal een verzekeraar is, heeft gespecialiseerde letselschadespecialisten op dat gebied en kunnen u daarom van alles voorhouden als u geen rechtshulp heeft.

Rechtshulp van Letselschade.nl

Letselschade adviseert u dan ook om bij letselschade altijd een juridisch persoon in te schakelen die voor uw belangen opkomt. En voor de kosten hoeft u niet te vrezen. Als de aansprakelijkheid in uw zaak vaststaat of het is te verwachten dat die aansprakelijkheid op korte termijn rond komt, dan kunnen alle kosten van buitengerechtelijke rechtshulp bij letselschade verhaald worden op de tegenpartij. In feite is de rechtshulp bij letselschade waar u gebruik van maakt dan gratis.

Het geven van rechtshulp kan op vele rechtsgebieden voorkomen. Letselschade verleent alleen bijstand op de ingewikkelde vakgebieden ‘letselschade’ en ‘aansprakelijkheid’. Wij beperken ons tot rechtshulp bij letselschade en rechtshulp bij aansprakelijkheid om hierin juist als specialisten te kunnen optreden. 

Het bijhouden van alle vastgelegde afspraken van de rechterlijke macht over een aantal jaren heen (jurisprudentie) voor alleen deze vakgebieden is zo veel en ingewikkeld dat voor niemand goed te doen is op meerdere rechtsgebieden deskundig te zijn en alle ontwikkelingen volledig te volgen. Juridische rechtshulp bij letselschade verwacht u ook uitsluitend van specialisten op dit vakgebied! Bij Letselschade krijgt u de beste rechtshulp.

Direct uw verhaal vertellen?

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen hoe hoog de letselschadevergoeding ongeveer is en hoe we je kunnen helpen om deze vergoeding zo snel mogelijk te krijgen.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Gratis hulp bij het claimen van letselschade?

Wij beantwoorden graag jouw vragen over letselschade, het claimen van een letselschadevergoeding of het inschakelen van een letselschadebureau. Je ontvangt binnen één werkdag een reactie.

Hoe kunnen wij je bereiken?

Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk de situatie bespreken? Je kan altijd het contactformulier invullen

Letselschade.nl specialisten
Of bel gratis even
met onze specialisten

0880 112 130

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:30 uur. Buiten deze tijden kan je gebruik maken van het contactformulier of een bericht via WhatsApp sturen.