beste letselschade advocaat in Utrecht op LetselSchade.nl

Letselschade advocaat of jurist in Helmond?

Wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen een letselschade advocaat of jurist? Een letselschadeadvocaat is in 95% van de gevallen niet nodig, je hebt alleen een advocaat nodig als je een rechtszaak moet starten tegen de tegenpartij. Meestal kan er buitengerechtelijk een zogenaamde schikking worden gesteld. Oftewel een prijsafspraak, waardoor je als slachtoffer een redelijke schadevergoeding krijgt zonder de rechtbank in te hoeven gaan. Komt de tegenpartij nog niet over de brug? Dan kan je altijd nog een letselschade advocaat in Helmond inschakelen.

Letselschade opgelopen? Deze kosten kun je claimen.

Heb je letselschade opgelopen, dan kun je de volgende kosten claimen:

 • Medische kosten, zoals operaties, behandelingen, en zaken die buiten het eigen risico van je zorgverzekering vallen
 • Taxiritten, en andere vervoerskosten na het ongeluk
 • Gemiste inkomsten door je afwezigheid op werk (vaak krijg je na enige tijd nog maar 70% van je laatst verdiende loon)
 • Studiekosten
 • Oppas, kinderopvang of buitenschoolse opvang
 • Huishoudelijke hulp
 • Hulp in de tuin

Er kunnen ook andere kosten spelen, dit verschilt per situatie.

Register Experts in dienst bij LetselSchade.nl

Onze letselschade juristen in Helmond

Wij hebben 2 senior letselschadejuristen in 3 verschillende locaties rondom Helmond: in Veldhoven, Son en Venray. Dit zijn mr. Jeroen Derks en mr. Maarten Schikhof (2 locaties). Zij komen graag bij je langs in Helmond om het letsel te inventariseren. Ze claimen je letselschade voor je en ondersteunen je gedurende het hele letselschadetraject.

Letselschade ervaringen met mr. Schikhof:

R. van der Kroef, 29-12-2020 - Aanbevelingen dhr. Schikhof van Jurilex

“Na een bedrijfsongeval Maarten Schikhof van Jurilex ingeschakeld. Goede duidelijke gesprekken gehad, eerlijk, accuraat en de zaak is naar zeer tevredenheid afgehandeld. Mijn dank voor de correcte en goede afhandeling en zeker een 5 sterren verdiend. De heer Schikhof zal ik zeker aan anderen aanraden.”

Stefan, 20-05-2020 – Prima!

“Het was een erg lang proces door andere partijen. Jurilex en dan in het bijzonder Dhr. Schikhof heeft het professioneel afgehandeld met een voor mij meer dan tevreden resultaat.”

Meer reviews lezen, kijk dan hier 

Letselschade ervaringen met mr. Derks:

Angelique, 21-12-2020 – Korte lijnen

“Door de korte lijnen en duidelijke communicatie en ontzorgen heeft de hele afhandeling 2,5 jaar in beslag genomen. Dit alles had langer geweest als ik het zelf had moeten doen. De prettige samenwerking met Dhr. Derks maakt het hele proces ook draaglijker.”

Bente, 18-11-2020 – Ik zou Jurilex te allen tijde aanraden

“Een partij waarmee je natuurlijk nooit hoopt in aanraking te komen, want letselschade is geen pretje. Maar de kundigheid, professionaliteit en het uit handen nemen van een hoop zorgen heeft mij enorm geholpen in het proces van acceptatie na mijn ongeval. De heer Derks, de letselschadejurist die mijn zaak behandeld heeft, is meelevend en heeft door zijn proactieve en grondig handelen mij enorm geholpen. Ik ben hem daar zeer erkentelijk voor. Ik zou Jurilex te allen tijde aanraden.”

Mr. Jeroen Derks: Senior Letselschadejurist

De juiste hulp bij letselschade bieden in de juiste situatie vindt Jeroen het belangrijkst. Hierbij is persoonlijk contact heel belangrijk. Niet alleen in financiële compensatie, maar ook bij hulp naar ander werk, scholing of aanpassingen in de woning. Uiteraard regelt hij voor jou een goede schadevergoeding, maar hij doet graag meer, zodat je jouw leven weer goed op de rit krijgt na een ongeluk.

Lees meer over Mr. Derks.

Mr. Maarten Schikhof: NIVRE Register Expert

Persoonlijk contact, eerlijke adviezen en het managen van verwachtingen staan bij Maarten voorop. Hij vindt dat letselschaddeslachtoffers alle denkbare hulp moeten krijgen, zodat ze hun leven van voor het ongeluk weer op kunnen pakken. Maarten is NIVRE Expert. Dit betekent dat hij zich regelmatig laat bijscholen en de laatste stand van zaken weet binnen het letselschadevak.

Lees meer over Mr. Schikhof.

Hoeveel schadevergoeding kan ik krijgen voor mijn letsel?

De hoogte van de letselschade vergoeding verschilt sterk per situatie. Het is dus lastig om hier zomaar een bedrag voor in te schatten. Bekijk onze voorbeelden van letselschade bedragen, zodat je een idee krijgt. Dit wil niet zeggen dat jij voor jouw letsel hetzelfde bedrag krijgt; dit hangt ervan af welke kosten je hebt gemaakt en wat je persoonlijke situatie is. De hoogte van je schadevergoeding hangt onder andere af van:

 • De ernst van het letsel
 • De duur van je ziekenhuisopname als je hier hebt gelegen
 • De duur van je herstel
 • De eventuele psychologische restklachten en het leed waar je mee moet leven (hier krijg je smartengeld voor)

Leg ons je verhaal voor, dan kunnen we je een betere inschatting doen wat de hoogte van jouw schadevergoeding ongeveer wordt. Zo weet je direct hoeveel letselschade je ongeveer kunt claimen. Bel ons of stuur ons een Whatsapp bericht.

jurist in auto van Jurilex Letselschade

Letselschade opgelopen in Helmond? Vertel ons jouw verhaal 

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen of je mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding.
Wij geven je gratis advies en helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor op het opgelopen letsel.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

gids voor smartengeld en burgerlijk wetboek

Krijg de schadevergoeding waar jij recht op hebt

Het idee van letselschade claimen is dat je een schadevergoeding krijgt waardoor jij er financieel hetzelfde voorstaat als voor het ongeluk. Dit is waar je recht op hebt, want je mag niet in de financiële problemen komen. Daarom regelen onze letselschadejuristen altijd een maandelijks voorschot. Zodat jij tussentijdse kosten kunt betalen.


 

Voorkom een lange strijd om je schadevergoeding! 

Je hebt wellicht wel eens verhalen gehoord uit je omgeving of op tv (bv. Radar) waarbij mensen onnodig lang op hun schadevergoeding moeten wachten. Of akkoord gaan met een te lage schadevergoeding, waardoor zij lang niet uit de kosten komen. De misstanden die vaak ontstaan door verzekeraars vinden wij vreselijk en wij willen die hoe dan ook voorkomen. Onze letselschade experts ondersteunen jou daarin en zorgen dat jij een zo rechtvaardig mogelijke schadevergoeding krijgt. En mocht er geen actie komen vanuit de verzekeraar van de tegenpartij, dan schakelen we een letselschadeadvocaat voor je in. Zo doen we er alles aan om een vervelende, slepende strijd om jouw schadevergoeding te voorkomen. 

Onze aanpak

1

Ontvang een gratis indicatie

2

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

3

Voorschot van de schadeclaim bepalen

4

Indienen definitieve claim + nazorg

1

Ontvang een gratis indicatie

2

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

3

Voorschot van de schadeclaim bepalen

4

Indienen definitieve claim + nazorg

mevrouw C. B.
"Letselschadejurist de heer J.W. Berg heeft mij op een professionele en maatgerichte manier bijgestaan bij het verhalen van de schade na een auto-ongeval. Hij denkt mee, anticipeert en onderhoudt goed contact. Hij heeft mijn schade snel en volledig kunnen verhalen. Alle lof voor zijn inzet!"
Manon
"Fijn geholpen na een aanrijding met een auto. Onderling veel contact, wordt naar het uiterste gestreefd."
heer Stempher
"Erg goed geholpen! Alle zorgen worden uit handen genomen. Jurilex zorgt voor een soepele ordening van de gemaakte kosten bij het desbetreffende ongeval. Ik wil in het speciaal Jan-Willem Berg bedanken voor de perfecte afhandeling van mijn situatie."
Yassine
"M.Koc, aardige vriendelijke helpende man. Heeft me goed geholpen met mijn letselschade. Zeker een aanrader."
Dana Stoffer
"Hele fijne samenwerking. Er wordt echt geluisterd en er werd steeds samen naar oplossingen gezocht. Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen en het afschuwelijke incident toch op een positieve manier heb kunnen af sluiten."
Martha
"Prima ondersteuning gehad door Jurilex voor verhaal van letselschade."
Flo
"Deze lange procedure was voor mij op den duur uitzichtloos aan het worden, maar dhr. Gudde heeft mij bij elke ontwikkeling op de hoogte gehouden, hierbij begrijp ik nu ook beter hoe dit soort procedures werken.De inzet van dhr. Gudde heeft zeker zijn vruchten afgeworpen en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat."
mevrouw Vocht
"Harry Boshuizen heeft me bijgestaan in een letselschadezaak en heeft dat op een professionele en persoonlijke manier gedaan.Hij was altijd bereikbaar voor vragen en kwam ook bij mij thuis langs om zaken te overleggen. Een dikke pluim Harry, je bent een kanjer!"
Meer reviews

Veelgestelde vragen

 

Wat valt onder letselschade?
Hoe wordt letselschade berekend?
Welke schadeposten zijn er bij letselschade?
Wie betaalt de hulp van een belangenbehartiger?
Is een letselschade advocaat gratis?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
0880 112 130 WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.