Letselschade jurist in de omgeving Zoetermeer

Bij LetselSchade.nl hebben we in elke regio wel een letselschade jurist. Ook een letselschade advocaat in Zoetermeer kunnen we voor jou makkelijk inschakelen. In de regio Zoetermeer helpt onze letselschade jurist mr. Rienko Smit je graag verder. Hij is NIVRE Register Expert, wat betekent dat hij na zijn studie Rechten diverse aanvullende studies en opleidingen heeft gedaan om zich te specialiseren in het letselschadevak. In 1998 is hij gestart als schadebehandelaar bij een verzekeraar, en in 2009 heeft hij bewust gekozen voor de slachtofferkant en werkt hij bij LetselSchade.nl. Hij gaat graag de uitdaging aan om jouw schadevergoeding te regelen. Desgewenst komt Rienko ook bij jou thuis om de schade te inventariseren en om een plan te maken hoe je dit zo snel mogelijk vergoed kan krijgen.

Welke letselschade kan ik vergoed krijgen?

Als het gaat om het claimen van een vergoeding voor jouw letselschade, dan krijg je wettelijk gezien alle schade waarvoor de tegenpartij aansprakelijk is vergoed. Het kan gaan om de meest uiteenlopende kosten. Ook smartengeld hoort bij de letselschade vergoeding. Enkele voorbeelden van letselschade kosten die je vergoed kunt krijgen:

 • Medische kosten die je zorgverzekering niet vergoedt, zoals behandelingen, onderzoeken en operaties in het ziekenhuis of bij een medisch specialist;
 • Kosten die je moet maken voor huishoudelijke hulp;
 • Inkomensverlies door (tijdelijke of gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid;
 • Inkomensverlies door gemiste bonussen of promoties op werk;
 • Vergoeding van reiskosten (bijvoorbeeld een taxi naar het ziekenhuis of naar een afspraak omdat je zelf niet kunt rijden);
 • Kosten wegens tuinonderhoud of klussen in en om de woning, et cetera. 

Denk bij huishoudelijke hulp of hulp in de tuin niet alleen aan professionals, maar ook aan bijvoorbeeld je moeder die langskomt om schoon te maken bij jou in Zoetermeer. Ook al heb je formeel geen kosten gemaakt: noteer dit, want je kunt ook hier een vergoeding voor krijgen.

loonschade na arbeidsongeval
jurist in auto van Jurilex Letselschade

Houd je letselschade kosten bij!

We raden je aan om alle kosten die je maakt als gevolg van je letselschade in Zoetermeer goed bij te houden. Ook alle veranderingen in jouw persoonlijke situatie kunnen relevant zijn om juridisch sterker te staan in jouw letselschade zaak. Bewaar dus niet alleen bonnetjes en facturen van reparaties aan de auto of medicatie, maar schrijf ook andere randzaken op. Zoals dat je zojuist een belangrijke carrièrekans hebt moeten missen of als je last hebt van angsten of depressieve klachten. Dit soort notities kunnen vaak bijdragen aan het juridische verhaal voor je smartengeld vergoeding. Hoe beter je het overzicht hebt, hoe meer rechtvaardig je schadevergoeding inclusief smartengeld dat wij voor je kunnen claimen. Heeft de tegenpartij aansprakelijkheid erkend? Dan ontvang je een vergoeding voor alle kosten die je maakt door het letsel.

Hoeveel kan ik vergoed krijgen voor mijn letselschade in Zoetermeer?

De hoogte van de letselschadevergoeding die je krijgt, kan per zaak erg uiteenlopen. Een letselschade vergoeding in Zoetermeer kan hoger of lager liggen dan bijvoorbeeld in een andere plaats. Ook houdt de rechter rekening met verschillende factoren, die meespelen om de hoogte van de letselschadevergoeding en het smartengeld vast te stellen. Zoals:

 • De ernst van het ongeval en de letselschade;
 • Als je bent opgenomen in het ziekenhuis: de duur van de opname;
 • De lengte van het herstelproces: ben je er in een paar maanden weer bovenop of gaat het om een langdurig en intensief revalidatietraject;
 • Leeftijd ten tijde van het ongeval. Hoe jonger je bent, hoe langer je last hebt van fysieke en emotionele klachten door blijvende letselschade;
 • De omstandigheden tijdens het ongeluk. Hoe heftiger het ongeluk, hoe meer fysieke, maar ook emotionele schade dit voor jou kan opleveren. Heb je bijvoorbeeld angstklachten overgehouden aan het ongeval, waardoor je nooit meer de auto in durft en hiervoor therapie nodig hebt? Dan levert dit waarschijnlijk een hogere smartengeldvergoeding op.
gids voor smartengeld en burgerlijk wetboek

Letselschade opgelopen in Zoetermeer? Vertel ons jouw verhaal 

Door ons te bellen, Whatsappen of door een e-mail te sturen kunnen we je direct vertellen of je mogelijk recht hebt op een letselschadevergoeding.
Wij geven je gratis advies en helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor op het opgelopen letsel.

Bel gratis 0880 112 130Whatsapp ons: 06-159 559 48Meld jouw schade online

Wat is de hoogte van mijn smartengeld?

Iedere letselschade staat op zich en de rechter zal altijd proberen om zowel de kant van het slachtoffer als de kant van de tegenpartij zo goed mogelijk te horen. Hierin wordt dan een middenweg gevonden, waarin beide partijen zo tevreden mogelijk zijn. Een hulpmiddel dat juristen gebruiken wanneer ze de hoogte van het smartengeld willen weten is bijvoorbeeld de ANWB Smartengeldgids. Hierin staan zaken uit het verleden waarin smartengeld is toegekend, met de toedracht van het ongeval daarbij. Om een redelijk bedrag te bepalen om als claim neer te leggen, kijken we hier bij LetselSchade.nl ook altijd naar. 
Schakel je ons in, dan doen wij er uiteraard alles aan om een zo rechtvaardig mogelijke schadevergoeding voor jou te regelen!

Gratis hulp van een letselschade specialist in Zoetermeer

In de Nederlandse wetgeving is het zo geregeld dat je als slachtoffer van een letselschade ongeval altijd aanspraak maakt op kosteloze juridische hulp. Dit betekent in de praktijk dat de kosten die wij maken, altijd bij de tegenpartij komen te liggen. Je zult dus nooit een rekening van ons krijgen. Schakelen wij via één van onze partners in Zoetermeer een gespecialiseerde letselschade advocaat voor je in? Ook dan verhalen we alle kosten bij de aansprakelijke tegenpartij. 

Meld jouw letselschade direct online of bel ons!

Wij doen er alles aan om jouw letselschade zo snel mogelijk te claimen en om de maximale vergoeding voor jou te regelen. Voorkom lastige en tijdrovende juridische procedures. Bel nu gratis LetselSchade.nl of meld jouw letselschade online middels het onderstaande contactformulier.

Fietsen staan geparkeerd aan de Nederlandse grachten

Onze aanpak

1
Ontvang een gratis indicatie

Ontvang een gratis indicatie

2
Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

3
Voorschot van de schadeclaim bepalen

Voorschot van de schadeclaim bepalen

4
Indienen definitieve claim + nazorg

Indienen definitieve claim + nazorg

1
Ontvang een gratis indicatie

Ontvang een gratis indicatie

2
Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

Jouw specialist bepaalt de aansprakelijkheid

3
Voorschot van de schadeclaim bepalen

Voorschot van de schadeclaim bepalen

4
Indienen definitieve claim + nazorg

Indienen definitieve claim + nazorg

"Dhr. Koc heeft ons zeer goed geholpen bij onze letselschade zaak. Het was zeer fijn om ons niet druk te hoeven maken over de afwikkeling, zodat we ons volledig op herstel konden richten. Afspraken waren vanaf het begin duidelijk en werden allemaal nagekomen. Drh. Koc werkt professioneel en kundig! Onze dank is groot!!"
"Jurlilex heeft mijn zaak uitstekend afgehandeld. De communicatie verliep vlot en heel netjes."
"Wij hebben tot tweemaal gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Koc van Jurilex en zijn uiterst tevreden over zijn kennis en kunde en de vasthoudende inzet. De ervaring is dermate goed dat ik iedereen die hulp nodig heeft het advies wil geven contact op te nemen met dhr Koc van Jurilex. In 1 woord TOP! en uiteraard onze dank."
"Dit was de eerste keer in mijn volwassen leven dat ik een ongeval veroorzaakt door een ander meemaakte. Het was tevens de eerste keer dat iemand mij op mijn rechten attendeerde, en mij Jurilex heeft aanbevolen. En zo kwam ik uit bij Praktijk Berg in Leidschendam. Normaal gesproken doe ik niet zo moeilijk wanneer mij iets door eigen schuld is overkomen, maar nu ik het slachtoffer was van iemand anders' onoplettendheid had ik toch de behoefte aan een gevoel van genoegdoening gezien het feit dat dit heel anders had kunnen aflopen, en voor het feit dat ik bijvoorbeeld mijn hele vakantieplannen heb moeten omgooien.Ik heb nu het gevoel dat er recht is gedaan aan de geleden schade, en had niet verwacht dat het allemaal zo eenvoudig kon gaan ! Meneer Berg, mijn hartelijke dank hiervoor !"
"Ik ben zeer tevreden over Jurilex. Communicatie alsmede afhandeling zijn goed verlopen. Heel duidelijk en transparant. Ik raad het iedereen aan."
"Nadat ik ben aangereden ben ik meteen goed geholpen door Jurilex. De communicatie verliep soepel, snel en duidelijk. Nadat alles onderzocht was heb ik mijn geld snel ontvangen en kon de zaak afgesloten worden."
"Jurilex heeft er zeer lang over gedaan om reacties te geven. Uiteindelijk is het allemaal netjes afgehandeld en hebben ze mij juist geholpen maar je moet er geduld bij hebben."
"Na een bedrijfsongeval Maarten Schikhof van Jurilex ingeschakeld. Goede duidelijke gesprekken gehad, eerlijk, accuraat en de zaak is naar zeer tevredenheid afgehandeld.Mijn dank voor de correcte en goede afhandeling en zeker een 5 sterren verdiend.De heer Schikhof zal ik zeker aan anderen aanraden."
Meer reviews

Veelgestelde vragen

 

Hoeveel geld krijg ik bij letselschade?
Hoe wordt letselschade berekend?
Welke schadeposten zijn er bij letselschade?
Een naaste heeft letselschade en ligt in ziekenhuis. Wat kan ik doen?
Is letselschade vermogensschade?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Jeroen Damen
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Jeroen Damen
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Kyra Asma
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Vertel direct je verhaal

Via het contactformulier kun je je verhaal vertellen. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet waar je recht op hebt. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

mr. Kyra Asma
Of neem gratis contact op met onze specialist
of Whatsapp gratis met onze specialist
mr. Kyra Asma
WhatsApp

Je kan ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruikmaken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.