• Nationaal
 • Keurmerk
 • Letselschade

Wij claimen waar je recht op hebt!

Vraag je je af of je recht hebt op een schadevergoeding voor jouw letsel? Heb je bijvoorbeeld een bedrijfsongeval, verkeersongeval of ander letselongeval meegemaakt in Rotterdam? Er zijn meerdere manieren om je schadevergoeding te claimen, maar het beste is om op zoek te gaan naar een goede letselschade specialist die jou in Rotterdam of omgeving kosteloos helpt bij het claimen en regelen van de maximale letselschadevergoeding. Ook in de (omgeving van) de maasstad is onze rechtshulp kosteloos als de ander verantwoordelijk is voor het letsel en de schade waar jij mee achterblijft.

Neem eenvoudig contact met ons op en hoor direct of wij je kosteloos kunnen helpen bij het regelen van de schade.


Meld online   Bel mij terug   

heer S
"Bijgestaan door Maarten Schikhof super teverden over de service zeker een aanrader!"
Meer reviews

Ga direct naar

 

 1. Kosten en schadevergoeding

 2. Smartengeld na ongeval

 3. Letselschade-expert Rotterdam

 4. Veel gestelde vragen

Voor welke kosten door letselschade krijg ik een schadevergoeding?

Natuurlijk willen we ervoor zorgen dat alle kosten door letselschade vanwege jouw ongeluk in Rotterdam gedekt worden. Het eerste waar je meestal aan denkt bij een schadevergoeding zijn uiteraard de medische kosten. Die kunnen namelijk vaak het meeste oplopen. Ook kun je denken aan reiskosten door beperkte mobiliteit. Maar wist je dat je aanvullend ook aanspraak kunt maken op een vergoeding voor diverse andere kostenposten?

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je door de letselschade bepaalde dingen in huis niet meer kunt doen. Zoals huishoudelijke taken of het onderhoud van je tuin. Ook deze kosten worden verhaald op de tegenpartij en hiervoor regelen we ook een schadevergoeding. Letselschade.nl verhaalt voor jou alle kosten die je door het ongeval hebt opgelopen, zoals de kosten die je moet maken voor:

 • huishoudelijke hulp
 • inkomensverlies
 • reiskosten
 • kosten wegens tuinonderhoud
 • klussen in en om de woning

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van schadeposten die in aanmerking komen voor een vergoeding. Vraag onze letselschade-expert om advies, leg jouw casus voor en hoor direct of wij kosteloos kunnen helpen bij de realisatie van de maximale schadevergoeding na een ongeval met letselschade.

 

Meld online   Bel mij terug

Heb ik recht op smartengeld?

Naast kosten voor de materiële schade, die hierboven uiteengezet zijn, heb je bij letselschade ook altijd recht op smartengeld. Dit gaat om een bedrag dat de geleden pijn en de verloren levensvreugde door emotioneel lijden compenseert.

De hoogte van je smartengeld hangt erg af van de situatie en van hoe dit in de rechtszaal beoordeeld wordt. De letselschade advocaat in Rotterdam bepaalt het smartengeldbedrag aan de hand van zaken in het verleden, die zijn opgetekend in de ANWB Smartengids. Letselschade.nl verhaalt voor jou het meest haalbare bedrag aan smartengeld, daar kun je verzekerd van zijn! 

Wacht niet te lang om jouw letselschade aan te melden teneinde juridische problemen te voorkomen. Neem contact op met onze letselschadejuristen en hoor direct wat er mogelijk is.

Meld online    Bel mij terug

Direct weten of je recht hebt op een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Voor jou als slachtoffer is onze hulp helemaal gratis. De kosten die wij maken om je te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden.

Meld je schade online

Juridisch advies voor jouw letselschade in Rotterdam en omstreken

Bij letselschade denken mensen soms aan grote ongelukken waar een levenslang letsel aan gekoppeld is. Niets is minder waar! Letselschade kan in verschillende vormen optreden. Het is per situatie verschillend wat de invloed is van het ongeval op het verder kunnen functioneren van het slachtoffer. Aan het berekenen en vaststellen van de juiste schadevergoeding zitten veel haken en hogen. Een letselschade expert is bedreven en ervaren in deze complexe materie en weet als geen ander hoe jou te helpen met claimen van de materiële en immateriële schade na een letselongeval.

We maken hierbij onderscheid tussen materiële schade (ziekenhuiskosten, gemist werk, reparatie aan auto) en immateriële schade (pijn en verdriet). Letsel kun je oplopen bij een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, maar ook door een andermans dier. Als je letsel oploopt in een ongeval die door een ander is veroorzaakt, heb je recht op letselschade. Heb je emotionele schade opgelopen? Dan spreken we over smartengeld.

Meld online    Bel mij terug

Altijd een letselschade specialist van Letselschade.nl in de buurt

Als je slachtoffer bent komt er veel op u af. Vaak heb je dan niet de energie, kennis en financiële middelen om aan letselschade te denken. Bij Letselschade.nl is de hulp van onze letselschade advocaten in de regio Rotterdam altijd gratis.

Bij het bepalen van de vergoeding worden onze kosten meegenomen en verhaald op de tegenpartij. Onze specialist letselschade in Rotterdam geeft je advies over de schadevergoeding, helpt je bij de aansprakelijkstelling, verzorgt de volledige communicatie met de tegenpartij en verhaalt de opgelopen schade.

Wacht niet langer en meld jouw letselschade. Bel nu gratis Letselschade.nl of meld jouw letselschade online.

 

Meld online   Bel mij terug

In 4 stappen de schadevergoeding geregeld

VERTEL ONS WAT ER IS GEBEURD
SPECIALIST BEPAALT DE AANSPRAKELIJKHEID
VOORSCHOT OP CLAIM INDIENEN
TOTALE CLAIM INDIENEN EN ZAAK AFWIKKELEN
Kassam, Cindy
Kassam, Cindy

Via Google kwam ik bij dit letselschade kantoor terecht! Daar ben ik superblij mee geweest, behulpzaam, geïnteresseerd en zeer goede en duidelijke communicatie, zelf weinig hoeven te regelen en alle ‘zorg’ betreft letselschade is me uit handen genomen. Eigenlijk is 5 sterren nog te weinig! Uiteraard hoop ik het nooit meer nodig te hebben, maar mocht ik het weer nodig hebben hoop ik hier weer terecht te kunnen! Heel erg bedankt voor alles

heer Esmijer
heer Esmijer

Mensen ik kan een heel lang verhaal ophangen. Dit is de nr1 hebben voor ons als de beste hun werk gedaan. Mvg familie Esmeijer

Meer informatie over mijn ongeval

Bel mij terug!

Veelgestelde vragen

 

Is de achteroprijder bij een kop/staartbotsing altijd aansprakelijk?
Wat valt onder letselschade?
Waar heb ik recht op bij letselschade?
Heb ik recht op schadevergoeding na een verkeersongeval?
Welke schadeposten zijn er bij letselschade?
Hoe lang duurt een letselschadezaak?
Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?
Hoe werkt het letselschadetraject?
Krijg ik als inzittende een vergoeding voor mijn schade?
Verkeersongeval in het buitenland, heb ik recht op schadevergoeding?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal!

Via het contactformulier kun je letselschade melden. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet of wij kosteloos rechtsbijstand kunnen verlenen. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Liever bellen?

Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.