• Nationaal
 • Keurmerk
 • Letselschade

Wij claimen waar je recht op hebt!

Heb je in Almelo of omgeving letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Ben je nu letselschadeslachtoffer van een verkeersongeval, bijvoorbeeld na een aanrijding met de auto, een scooter, van de fiets of als voetganger  aangereden? Heb je letsel en schade opgelopen door een arbeidsongeval of ben je gebeten door een andermans dier?

Schakel dan een letselschade-expert in die je kosteloos bijstaat en zorgt dat je de de schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt. Wij helpen je kosteloos en zorgen dat alle schade als gevolg van dit ongeval vergoed wordt door de aansprakelijke partij. 

Neem hieronder contact op met een van onze specialisten en hoor direct of jouw casus in aanmerking komt voor een financiële compensatie. 


Meld online   Bel mij terug   

heer S
"Bijgestaan door Maarten Schikhof super teverden over de service zeker een aanrader!"
Meer reviews

Snel jouw maximale letselschadevergoeding

Na een ongeval is alles anders. Als letselschade slachtoffer ben je hard bezig met het herstellen en revalideren. Niet alleen fysiek, maar de kans is groot dat je daarbij ook nog een emotionele of psychische klap hebt gekregen die je moet verwerken. Dat kost veel energie.

Daarnaast moeten er vaak allerlei praktische zaken worden geregeld. Misschien moeten je kinderen vaker naar de oppas omdat jij zelf thuis aan het revalideren bent. Je moet het huishouden anders regelen. Of je partner of familielid moet voor jou zorgen en kan daardoor ook minder werken. Allemaal heel vervelende zaken, waardoor je veel kosten maakt en weinig energie meer over hebt voor andere dingen.

Het regelen van een letselschadevergoeding is misschien een van die dingen, maar wel enorm belangrijk! Je krijgt namelijk altijd zo snel mogelijk een voorschot op je letselschadevergoeding, waardoor je tijdens je ziekteproces zoveel mogelijk uit de kosten blijft.

Natuurlijk wil je je schadevergoeding wel snel claimen. Laat je daarom bijstaan door een bekwame letselschade advocaat uit Almelo en omgeving. De letselschade juristen van LetselSchade.nl helpen jou kosteloos om jouw maximale schadevergoeding te claimen.

Meld online   Bel mij terug

Verzamel bewijsmateriaal voor jouw letselschade

Natuurlijk heb je bij het ongeval een schadeformulier ingevuld, dat is wettelijk verplicht. Maar je bent ook naar de arts geweest, en misschien heb je zelfs eventuele getuigen gesproken die jou kunnen helpen in jouw zaak.

Mocht je dit nog niet hebben gedaan, zet bijvoorbeeld een oproepje op een Facebookgroep van jouw lokale buurt in Almelo of hang een briefje in de supermarkt. Alle beetjes helpen om jou juridisch sterker te laten staan.

Niet alleen schadepapieren en artsenverklaringen zijn belangrijk bewijsmateriaal voor jouw letselschade zaak, maar ook jouw persoonlijke bevindingen worden hierin meegeteld. Zorg er dus voor dat je vanaf het ongeval belangrijke veranderingen in je financiële én emotionele situatie bijhoudt in een logboek.

De letselschade expert in Almelo zal jou helpen om dit bewijsmateriaal vervolgens zo effectief mogelijk in te zetten voor jouw belangen. 

 

Meld online    Bel mij terug

Direct weten of je recht hebt op een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Voor jou als slachtoffer is onze hulp helemaal gratis. De kosten die wij maken om je te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden.

Meld je schade online

Welke letselschade kan een letselschade specialist Almelo claimen?

De soorten letselschade die een letselschade advocaat uit Almelo kan claimen, zijn divers. Het gaat hierbij om alle materiële kosten die je ook maar hebt gemaakt, maar ook de emotionele kosten (verminderde levensvreugde), waarvoor smartengeld wordt uitgekeerd. De zaken die je vergoed krijgt (lijst is niet uitputtend):

Materiële schade:

 • Eventuele reparatiekosten van je auto, fiets, scooter;
 • Schade aan eventuele andere voorwerpen;
 • Medische behandelingen die buiten je zorgverzekering vallen. Denk hierbij aan medische onderzoeken, operaties en behandelingen, de kosten voor een röntgenfoto, MRI scan, maar ook aan een bezoek aan de fysiotherapeut.
 • Reiskosten die je gemaakt hebt tijdens jouw herstelproces;
 • Huishoudelijke hulp;
 • Oppas voor de kinderen;
 • Gemiste inkomsten van je werk (het verloren arbeidsvermogen), en als dit van toepassing is een vergoeding voor gemiste inkomsten in de toekomst mocht je (deels) arbeidsongeschikt blijven;
 • Gemist extra inkomen: een vergoeding voor gemiste bonussen en promoties, winstdeling of leaseauto;

Immateriële schade:

Wil je weten of jouw ongeval in aanmerking komt voor een schadevergoeding, wens je een goed advies en professionele rechtshulp bij het claimen van de letselschadeclaim? Neem hieronder contact op met een van onze specialisten en weet direct of wij jou kosteloos kunnen helpen.

 

Meld online   Bel mij terug

Regel nu een letselschade specialist

Zoals je wel hebt gemerkt, is een schadevergoeding regelen heel wat werk. Niet voor niets is dit het werk van letselschade experts, die jarenlang hebben gestudeerd en ervaring hebben opgedaan met diverse letselschadezaken.

Regel dus een letselschade advocaat in Almelo, of vraag één van onze letselschade juristen om hulp. Je hoeft alleen maar de telefoon te pakken. We luisteren met alle geduld naar je verhaal en beantwoorden graag al jouw vragen over je eventuele letselschade vergoeding.

Als je hiermee akkoord gaat, dan helpen we je bij LetselSchade.nl uiteraard maar al te graag om je maximale schadevergoeding te claimen. We staan je gedurende het hele letselschadeproces bij.

 

Meld online   Bel mij terug

In 4 stappen de schadevergoeding geregeld

VERTEL ONS WAT ER IS GEBEURD
SPECIALIST BEPAALT DE AANSPRAKELIJKHEID
VOORSCHOT OP CLAIM INDIENEN
TOTALE CLAIM INDIENEN EN ZAAK AFWIKKELEN

Een greep uit onze reviews en beoordelingen

mevrouw Van Beers
mevrouw Van Beers

Ik vind meneer Reiziger een hele intelligente, fijne, betrokken man. Hij heeft mij goed bijgestaan en gesteund in dit moeilijke proces. Ik ben heel eeuwig dankbaar. Ik zal hem aan iedereen aanraden.

Shadira Pietersz
Shadira Pietersz

Heel erg professioneel aan het werk, nauwkeurig en gericht, goeie communicatie

Meer informatie over mijn ongeval

Bel mij terug!

Veelgestelde vragen

 

Wat valt onder letselschade?
Hoe wordt letselschade berekend?
In welk stadium kan ik het beste een belangenbehartiger inschakelen?
Is de tegenpartij aansprakelijk voor de letselschade na het ongeval?
Hoe lang duurt een letselzaak bij verkeersongevallen?
Kan ik een schadevergoeding eisen als beide partijen schuldig zijn?
Wat is de hoogte van de schadevergoeding bij een verkeersongeval?
Welke schade wordt vergoed na een verkeersongeval?
Geldt de hoofdregel van 'wie eist, bewijst' ?
Met welke kosten krijg ik te maken bij letselschade?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal!

Via het contactformulier kun je letselschade melden. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet of wij kosteloos rechtsbijstand kunnen verlenen. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Liever bellen?

Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.