🤵 Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat behartigt uw belangen bij het claimen van een letselschadevergoeding. De letselschade advocaat inventariseert uw letsel, bekijkt de aansprakelijkstelling, stelt de letselschadeclaim op en ontzorgt u gedurende de afwikkeling van het schaderegelingsproces. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk zaken over uw letselschade documenteert. Bewaar bijvoorbeeld bonnen, afschriften en betaalwijzen, zodat u deze als bewijs van de gemaakte kosten kan toevoegen aan uw letselschadeclaim.

Een letselschade advocaat kan u op diverse gebieden bijstaan, zoals:

  • het aansprakelijk stellen van uw tegenpartij
  • het inventariseren van uw letselschade
  • het onderbouwen van uw letselschadevergoeding
  • het claimen van letselschadevergoeding
  • het volledig verzorgen van het schaderegelingsproces inclusief afwikkeling
  • het verzorgen van de communicatie met de tegenpartij en de verzekeringmaatschappij

Kan ik gebruikmaken van een letselschade advocaat?

In Nederland is bij wet geregeld dat wanneer u letselschade hebt opgelopen door de schuld van een ander, de aansprakelijke partij niet alleen uw materiële en immateriële schade moet vergoeden, maar ook de kosten voor de rechtshulp moet vergoeden.

Letselschade.nl heeft letselschadespecialisten in heel Nederland die u kunnen helpen met het claimen van uw letselschade

Meld uw letselschade en krijg hulp van een letselschade advocaat!

Neem contact op met Letselschade.nl via telefoon of vul direct het formulier in om de schade te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij.

Terug naar overzicht