Terug naar overzicht
± 0 min

Download hier het standaard letselschade vragenformulier!

Op veler verzoek hebben wij een vragenformulier ontwikkeld welke letselschadeslachtoffers kunnen gebruiken ter voorbereiding op een bezoek door een letselschade expert.

Een veel gehoord probleem is dat slachtoffers van letselschade vaak overspoeld worden met vragen en adviezen tijdens een gesprek, waardoor zij aan het einde van het gesprek de essentie hiervan niet meer kunnen herleiden. Zeker whiplashpatiënten kampen met dit probleem door concentratie en geheugenproblemen als gevolg van het door hen opgelopen letsel.

Door een vragenformulier te ontwikkelen is het voor slachtoffers beter mogelijk zich op een gesprek voor te bereiden en daardoor meer tijd te hebben het gesprek goed in zich op te nemen. Wij adviseren u dan ook alle noodzakeleijke gegevens voor een gesprek met uw belangenbehartiger er bij te zoeken, waardoor u meer tijd heeft uw vragen te stellen en adviezen goed te begrijpen.

Immers een goede voorbereiding is het halve werk. Heeft u naar aanleiding van dit formulier vragen en of opmerkingen, schroom dan niet ons geheel vrijblijvend en gratis om advies te vragen via ons nummer 0880 - 112 130. Wij staan u graag te woord.