Terug naar overzicht
± min

Extra uitleg over maximumsnelheid op snelwegen geeft letselschade slachtoffers een beter inzicht!

Steeds vaker worden geluiden opgevangen, niet alleen door ons, maar ook door de diverse ministeries, dat mensen en ook letselschadeslachtoffers, niet goed weten hoe hard er nu daadwerkelijk gereden mag worden op de diverse snelwegen die ons land rijk is. Rijkswaterstaat is tot inzicht gekomen dat meer duidelijkheid moet worden gegeven aan het publiek. Zij heeft derhalve besloten een extra filmpje te punliceren waarin nog eens wordt uitgelegd waar mensen nu exact op moeten letten om zodoende meer duidelijkheid te verschaffen in deze onduidelijke tijden.

Na ongevallen, waarbij letselschade slachtoffers te raden gaan wat de maximumsnelheid ter plaatse is, komt het regelmatig voor dat partijen met elkaar (onnodig) in discussie geraken. De invoering geschiedde zeer snel zonder afdoende duielijkheid voor publiek. De politie is juist in deze periode ook iets terughoudender met verkeerscontroles op snelheid.

Mocht u als letselschadeslachtoffer in een discussie komen met een verzekeraar, bekijk dan eens bijgaand filmpje dat te bekijken is door op onderstaande link te klikken:

Meer duidelijkheid over maximumsnelheid!