Terug naar overzicht
± 0 min

Jurilex Letselschade opent nieuw kantoor in Alkmaar

Op 14 september 2015 heeft Praktijk Weehuizen van Jurilex Letselschade de deuren van haar nieuwe kantoor in het stadshart van Alkmaar geopend. Nivre Register-Expert Personenschade Menno Weehuizen vertelt

Het kantoor bevindt zich op de begane grond in een monumentaal pand aan de Sint Laurensstraat 7. Toen de mogelijkheid zich voordeed deze commerciële ruimte aan te kopen hoefde ik niet lang na te denken. Ik was de eerste in een rij van zeer veel geïnteresseerden, waarvan een aantal hebben getracht de ruimte voor mijn neus weg te kapen. Dat is ze dus niet gelukt.

Het pand en de locatie van het letselschadebureau in het stadshart van Alkmaar zijn uniek. Het betreft het voormalige kantoor van 't Hooge Huys Verzekeringen/SNS Reaal, dat begin vorige eeuw gebouwd is op de plaats waar een stadskasteel, Het Princenhof geheten, heeft gestaan. Het stadskasteel had als bijnaam Hooge Huys, omdat het een hoge bakstenen toren had.

Op zich een leuk gegeven dat ik hier zit want wij hebben vaak van doen met Reaal verzekeringen, waarin Hooge Huys Verzekeringen is opgegaan, als tegenpartij wanneer het gaat om het verhalen van de letselschade van onze cliënten. De locatie  in het stadscentrum van Alkmaar kwalificeer ik als uitstekend. Onze cliënten kunnen in de omgeving goed parkeren en de entree is publieksvriendelijk en zowel letterlijk als figuurlijk laagdrempelig.

Slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en overige ongevallen waarvan de letselschadezaak bij een andere belangenbehartiger, bijvoorbeeld een advocaat, rechtsbijstandsverzekeraar of een letselschadekantoor, niet naar wens verloopt, kunnen altijd even binnenlopen voor nader advies.

Het nieuwe letselschadekantoor van Jurilex Letselschade BV bevindt zich aan de Sint Laurensstraat 7, 1811 KM te Alkmaar. Het kantoor is telefonisch op weekdagen tussen 08:30 en 17:30 bereikbaar op 0880 - 112 141 of 072 - 532 32 39.

Voor vragen of advies kan u ook direct mailen naar Menno Weehuizen: m.weehuizen@jurilex.nl.